Читај ми!

Пожаревац, пријава због злоупотребе положаја

Због основа сумње да је извршио кривично дело злоупотреба службеног положаја, против Ивана Р, бившег директора ЈКП "Паркинг сервис" у Пожаревцу, поднета кривична пријава.

Пожаревачка полиција поднела је кривичну пријаву против бившег директора ЈКП "Паркинг сервис" из Пожаревца Ивана Р. (42), због основа сумње да је извршио кривично дело злоупотреба службеног положаја.

Полиција сумњичи Ивана Р. из Пожаревца да је од прошле до ове године, као директор предузећа искористио свој службени положај у поступку јавних набавки мале вредности и омогућио да ПД "Кула Комерц" из Куле добије посао уређења паркиралишта у Улици Моше Пијаде у Пожаревцу.

То предузеће уплатило је новац у износу од 307.363 динара београдским туристичким агенцијама на име туристичких услуга у Француској и на Златибору, које је користио осумњичени са својом породицом, наводи се у пријави.

Иван Р. осумњичен је и да је искористио свој службени положај, као и да је службено возило "паук", у власништву предузећа на чијем се челу налазио, искористио као шлеп службу за своје приватно возило на релацији Пожаревац- Чањ (Црна Гора) - Пожаревац.

Како се наводи у саопштењу, трошкове превоза није платио и на тај начин себи је прибавио 100.220 динара.

Кривична пријава против Ивана Р. поднета је Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи