Читај ми!

Лажно се представљао као функционер БИА

Поднета кривична пријава против Звонка Ц. из Крагујевца због сумње да се лажно представљао као високи функционер БИА и тако "зарадио" више од три и по милиона динара.

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу поднели су кривичну пријаву против Звонка Ц. (1954) из Крагујевца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело превара.

Основано се сумња да је именовани кривично дело извршио лажно се представљајући као високи функционер БИА.

Крајем децембра месеца 2004. године ступио у контакт браћом из околине Прешева,  Алијом А. и Сефедином Ћ, који је на издржавању казне затвора у Казненом-поправном заводу у Нишу због убиства, и тврдио да може да помогне осуђенику.

Навео је да може да учини да му се казна затвора смањи и да, истовремено, буде пребачен у део затвора који је полуотвореног типа.

За ту услугу је од оштећених у више наврата примио новац у укупном износу од 1.448.463 динара.

Основано се сумња да је Звонко Ц, такође лажно се представљајући као функционер БИА, од 2004. до 2007. године довео у заблуду Хасана Р. из Бујановца, обећавајући да ће да му помогне у куповину предузећа "Братство" ДОО Прешево, за шта му је у Хасан Р. дао 2.207.800 динара.

Звонко Ц. се налази у бекству и полицијски службеници интензивно трагају за њим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи