Читај ми!

Возач мопеда погинуо код Врњачке Бање

У саобраћајној несрећи страдао возач мопеда. Несрећа се догодила након што су се сударила два комбија, који су налетели на мопед краљевачких таблица, потврђено РТС-у.

Возач мопеда А. Н. (60) из Краљева погинуо је јутрос у саобраћајној несрећи у месту Вранеши код Врњачке Бање, потврђено је РТС-у.

Несрећа се догодила на путу Краљево - Крушевац око седам часова, када је А. Б. (26) са комбијем "фијат - добло" крагујевачке регистрације ударио у комби "мерцедес - спринтер", који је био испед њега крећући се у истом смеру, а затим и у мопед краљевачких таблица који је наишао из супротног смера.

Возач мопеда је од задобијених повреда преминуо на лицу места.

Увиђај је извршио заменик Основног јавног тужиоца у присуству полицијских службеника Саобраћајне полицијске испоставе из Краљева.

Саобраћај је на том делу пута био у прекиду до девет часова и до тада се обављао алтернативним путним правцима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи