Нападнут Србин у Косовској Митровици

У северном делу Косовске Митровице, у насељу Бошњачка махала, двојица Албанаца нанеле лаке телесне повреде Србину Н. П. Полиција истражује случај. Канцеларија за КиМ упозорава да су напади на Србе у покрајини постали свакодневна појава.

Регионални шеф оперативе косовске полиције Жељко Бојић рекао је да су две особе нанеле лаке телесне повреде Србину Н. П. (19) у насељу Бошњачка махала, у северном делу Косовске Митровице.

Бојић је, у изјави Танјугу, рекао да се инцидент догодио нешто после 11 сати, у мултиетничком насељу Бошњачка махала у северном делу Митровице, када су двојица Албанаца насрнула на младића.

Повређеном, који је задобио лаке телесне повреде, указана је помоћ у Здраственом центру у Косовској Митровици, навео је Бојић, истичући да је полиција истражује случај.

Насеље Бошњачка махала, у којем је дошло до инцидента, једно је од мешовитих градских квартова у Митровици у којем, поред Срба, живе Албанци и припадници других националних заједница.

Канцеларија Владе Србије за Косово и Метохију осудила је напад на деветнаестогодишњег младића. 

"Канцеларија за Косово и Метохију захтева да се престане с толерисањем оваквих инцидената и да се одговорно крене у расветљавање свих злочина у Покрајини, па и овог данашњег", наводи се у саопштењу.

Канцеларија је упозорила да су напади на Србе у Покрајини постали свакодневна појава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи