Запалила се цистерна код Јагодине

На ауто-путу Београд - Ниш, између Јагодине и Ћуприје, око 23 часа, запалила се цистерна "Вирон групе" са товаром бензина. Нико није повређен, а саобраћај у правцу Ниша преусмерен је на локални пут Јагодина - Ћуприја.

Око 23 часа на ауто-путу Београд - Ниш, између Јагодине и Ћуприје, после моста на Великој Морави, запалила се цистерна "Вирон групе" која је превозила бензин за потребе НИс-а.

Нико није повређен, а возач цистерне Милорад Јовичић каже за РТС да не зна шта би могао да буде узрок пожара. Возило је паркирао на зауставној траци чим је приметио да се цистерна запалила и позвао полицију и ватрогасце.

Саобраћај на овом делу ауто-пута био је у прекиду неколико сати и преусмераван је на регионални пут Ћуприја - Јагодина.

Према процени ватрогасаца, који и јутрос на месту пожара дежурају, у пламену је нестало око 15.000 литара бензина, а спасено је и преточено око 20.000 литара.

У гашењу пожара уз припаднике Ватрогасно спасилачког батаљона учестовали су и ватрогасци из Ћуприје и Параћина.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи