Без жалбе на пресуду за убиство девојке

Убица девојке Стеле Гундељ Александар Шундић одрекао се жалбе на изречену казну од 15 година затвора. Тако је пресуда Вишег суда у Београду којом је летос осуђен постала правоснажна.

Александар Шундић (23) повукао је пред Апелационим судом жалбу на пресуду којом осуђен на 15 година затвора, јер је зимус задавио своју бившу девојку Стелу Гундељ (26) чиме је та пресуда постала правоснажна.

Шундић је на почетку јавне седнице на којој је Апелациони суд требало да размотри наводе његове жалбе и пресуде након консултација са својим браниоцем, рекао судском већу да повлачи жалбу.

Тим његовим поступком пресуда Вишег суда у Београду којом је летос осуђен остала је на снази и постала правоснажна, рекла је Танјугу портпарол суда Мирјана Пиљић.

У овом случају тужилаштво није имало право да уложи жалбу, јер је 15 година највиша законом запрећена казна за кривчно дело убиства за које је Шундић оптужен.

Шундић је Стелу задавио 13. фебруара ове године у њеном изнајмљеном стану у београдском насељу Медаковић.

Према писању појединих медија, наводно је месец дана пре убиства раскинула љубавну везу са Шундићем.

Он се током суђења у Вишем суду у Београду извинио породици девојке коју је убио, изјавио им саучешће и рекао да се каје.

Он је приликом саслушања у истрази у фебруару ове године покушао самоубиство када је скочио кроз прозор зграде суда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи