Читај ми!

Фатална свађа око киоска

Преминуо Миленко Костић из Лепосавића, након што је на њега пуцано током свађе две породице око места на којем ће бити постављен киоск. Стање друге две особе повређене у тучи стабилно.

У косовско-митровачкој болници од последица рањавања из ватреног оружја преминуо је Миленко Костић (47), док су друге две особе, повређене у тучи у Лепосавићу, у стабилном стању, саопштава та болница.

У Лепосавићу су се синоћ чланови породице Костић и Костовић посвађали због места на којем су намеравале да поставе киоск, након чега је избила туча у којој је употребљено и оружје.

Управница Болнице у Косовској Митровици Даница Радомировић рекла је агенцији Бета да је Ратко Костић смештен на одељењу хирургије, док је Јовица Костовић задржана на максилофацијалном одељењу.

Заменик Регионалног директора косовске полиције Ергин Медић каже да су учесници туче задржани у полицијској станици у Лепосавић и да им је одређено полицијско задржавање од 48 сати.

Директор Владине канцеларије за Косово Александар Вулин је поводом овог трагичног догађаја посетио Лепосавић.

Пошто је изразио саучешће породици Костић, из које је настрадали, Вулин је "замолио све грађане на Косову и Метохији да се уздрже од реакција овакве врсте како се то никада више не би поновило".

Он је казао да се такво убиство на северу Косова и Метохије није десило од 1999. године.

"Морам да молим да сви два пута размисле пре него кажу, а не да нешто ураде јер ова трагедија не може да се исправи. Колико нам је још трагедија потребно да бисмо видели где и како живимо. И зато је потребно да будемо заједно, јединствени, да водимо рачуна једни о
другима", рекао је Вулин.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи