Читај ми!

Ваљевски владика повређен у несрећи

Епископ ваљевски Милутин тешко повређен у саобраћајној несрећи, али његове повреде нису опасне по живот, рекла портпаролка Клиничког центра Србије Зорица Марковић. Заједно са владиком био још један путник, који је пуштен кући.

У саобраћајној несрећи епископ ваљевски Милутин задобио је неколико прелома и његове повреде су тешке, али нису опасне по живот, изјавила је портпаролка Клиничког центра Србије Зорица Марковић.

Марковићева је агенцији Бета рекла да је ваљевски владика смештен на одељење хирургије Ургентног центра у Београду.

Како је навела Марковићева, у колима у којем је повређен владика био још један путник, који је након прегледа пуштен кући.

Владика је повређен у саобраћајној несрећи када је ауто којим је путовао из правца Ниша ка Београду, ударио у средишњу заштитну ограду на ауто-путу, а потом у цистерну бугарских регистрација која је била празна.

Несрећа се догодила код Крњева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи