Читај ми!

Рањен вођа навијача Црвене Звезде

У пуцњави на Новом Београду рањен 29-огодишњи вођа навијача Црвене Звезде Урош Аврамовић. Младић збринут у Ургентом центру.

Двадесетдеветогодишњи Урош Аврамовић, вођа навијача Црвене Звезде, рањен је јутрос на Новом Београду. Са две прострелне ране леве ноге и повредом главе збринут је у Ургентом центру.

"Младић је пронађен на паркингу у улици Милана Миланковића око 7.00 сати са две прострелне ране на левој потколеници и повредама главе", речено је МУП-у, преноси Танјуг.

Рањени Аврамовић је под надзором лекара, рекла је портпарол те здравствене установе Зорица Марковић.

Аврамовића и Велибора Дуњића Апелациони суд у Београду је прошле године правоснажно осудио на четири године и два месеца затвора због наношења тешких телесних повреда Андреју Чогурићу на сплаву "Калипсо" 2008. године.

Дуњић је осумњичен за недавни напад на лидера Либерално демократске партије Чедомира Јовановића у Будимпешти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи