Читај ми!

Пожар у вагону у Суботици

Нико није повређен када се запалио путнички вагон на суботичкој железничкој станици око 18 сати. Пожар локалнизован, а узрок још увек није познат.

На Железничкој станици у Суботици око 18 часова запалио се путнички вагон Железница Србије, а пожар је брзом интервенцијом ватрогасаца угашен, а повређених нема.

Како је Танјугу речено у Ватрогасно-спасилачкој јединици Сектора за ванредне ситуације МУП -Полицијске управе у Суботици, пожар је пријављен око 18 часова, када се изнад теретне железничке станице у Суботици видео густ црни дим.

У пламену је био један путнички вагон Железница Србије, у њему није било путника, нити је био део неке од композиција, већ је био на ремонту.

У гашењу су учествовала три ватрогасна возила како би што пре био саниран, јер је за време интервенције железнички саобраћај био обустављен, а високонапонска мрежа искључена.

Повређених у пожару није било, а једино је дошло до кашњења међународног воза који је саобраћао у правцу Атине.

Пожар је локализован око 18.30 часова, а узрок је још непознат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи