Читај ми!

Ухапшен нападач на крагујевачког матуранта

Дарко Р. из Крагујевца ухапшен због сумње да је бејзбол палицом пре три дана напао матуранта Стефана Ј. и нанео му тешке телесне повреде опасне по живот.

Крагујевачка полиција ухапсила је Дарка Р. за кога се сумња да је у четвртак бејзбол палицом претукао матуранта из Крагујевца Стефана Ј, потврдио је РТС-у начелник Полицијске управе у Крагујевцу Иван Ђоровић.

Дарко, који је од раније познат полицији по насилничком понашању, ухапшен је у Крагујевцу. Полиција ће више детаља о хапшењу саопштити сутра.

Ученик крагујевачке Политехничке школе Стефан Ј. задобио је тешке повреде главе, када га је, пре три дана, бејзбол палицом претукао суграђанин Дарко Р. (20) у кафе-пицерији "Табаско" у близини школе. Полиција сумња да је Дарко Р. имао и помагача.

Повређени младић се налази на одељењу интензивне неге, виталне функције су му стабилне, али је због озбиљних повреда главе животно угрожен.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи