Читај ми!

Петоро повређених на путу Зајечар - Бор

Пет особа, од којих су тројица припадници Полицијске управе у Бору, повређени су прошле ноћи у саобраћајној несрећи која се догодила на деоници новог пута Бор - Зајечар.

Полицијска управа у Зајечару саопштила је да је пет особа прошле ноћи повређено у саобраћајној несрећи која се догодила на деоници пута између Бора и Зајечара.

Према подацима из болнице у Бору, тешке телесне повреде задобио је полицајац Игор К. док су код осталих повређених констатоване лаке повреде.

Несрећа се догодила када је, управљајући џипом по клизавом коловозу прекривеним маглом, возач тог возила налетео на заустављени аутомобил тројице борских полицајаца.

Они су, како је речено агенцији Бета, стали како би помогли у другој саобраћајној несрећи у којој је возило слетело с пута.

Према незваничним информацијама до којих је дошла Бета, џип којим је управљао Борис Ј. из Зајечара, ударио је у заустављено возило које је потом налетело на особе које су стајале крај пута.

Лакше телесне повреде задобили су и колеге Игор К, Мирољуб Ђ, сувозач у џипу Дејан И и Милош Ј. који је стајао крај пута.

После алко-теста утврђено је да је возач џипа био под дејством алкохола.

Увиђај места несреће обавио је истражни судија Основног суда у Зајечару.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи