Читај ми!

Претучени матурант и даље животно угрожен

Здравствено стање матуранта из Крагујевца Стефана Ј. који је у четвртак нападнут бејзбол палицом, и даље је тешко и он је животно угрожен.

Матурант из Крагујевца који је у четвртак нападнут безјбол палицом и даље је животно угрожен.

"Младић је на одељењу интензивне неге. Виталне функције су му стабилне, али је живот пацијента и даље угрожен", потврдила је РТС-у порпаролка Клиничког центра у Крагујевцу Вања Ђорђевић.

Пре три дана Стефан Ј. који је матурант Политехничке школе, задобио је тешке повреде главе када га је бејзбол палицом пребио суграђанин Дарко Р (20) у кафе-пицерији „Табаско" у близини школе.

Полиција сумња да је Дарко Р. при овом тешком нападу, имао и помача.

За обојицом се интензивно трага.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи