Читај ми!

Погинуо возач "југа" код Рашке

У саобраћајној несрећи код Рашке погинуо возач "југа" рашчанских регистарских ознака, саопштила полиција из Краљева.

На сеоском путу у Гњилици код Рашке у саобраћајној несрећи погинуо педесетогодишњи возач "југа", саопштила је Полицијска управа Краљево.

До незгоде је дошло у ноћи између 25. и 26. новембра када је Драган В. из Кравића код Рашке, управљајући путничким моторним возилом марке "југо" рашчанских регистарских ознака, из правца Гњилица према месту Кравиће, изгубио контролу над возилом и слетео са коловоза у леву страну у правцу кретања.

Возач је испао из возила приликом превртања аутомобила и задобио тешке телесне повреде од којих је погинуо на лицу места.

Увиђај су извршили припадници саобраћајне полиције из Рашке.

О догађају су обавештени истражни судија Основног суда у Краљеву - судска јединица Рашка и Основни јавни тужилац у Краљеву.

Предузимају се мере на утврђивању свих околности у вези са овом саобраћајном незгодом, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи