Читај ми!

Запаљен још један аутомобил у Врању

Рано јутрос запаљен аутомобил Слађана Богатиновића, привредника из Врања. У последње две године, у Врању је горело чак 17 аутомобила.

Паљење аутомобила поново је вест дана у Врању. Овог пута, запаљено је возило привредника Слађана Богатиновића, испред његове куће. Истрага је у току. Само два дана раније, горео је и аутомобил члана градског већа из редова СПС-а.

За три дана, два запаљена аутомобила у Врању. У првом случају, приведен је одборник напредњака због сумње да има везе са паљењем аута Бранимира Стојанчића, функционера СПС-а, који са СНС-ом држи власт у Врању. После 48 сати, пуштен је на слободу.

"Није ни било разлога да одборник СНС-а Милош Вујанић буде привођен у полицијску станицу и тамо задржаван, не постоји ни један доказ да је он починио ово кривично дело. Тражићемо да се ова истрага прошири и да се сазна ко је починилац овог дела и ко ме је било у интересу да се све замаскира тако што ће одборник СНС-а бити процесуиран", каже председник окружног Одбора СНС-а Драган Николић.

Као аргумент, Николић наводи и да је оштећени социјалиста рекао да је у добрим односима са напредњаком који је био приведен.

У последње две године, у Врању је горело чак 17 аутомобила.

"Наложио сам кабинету да упути хитан позив односно затражи захтев за мој пријем код министра полиције, министра правде и специјалног тужиоца за организовани криминал, како би се тој појави стало на пут", каже градоначелник Врања Зоран Антић.

Ипак, градоначелник Врања, чији је ауто такође био запаљен почетком године, напомиње да се последњи случај од осталих разликује по методу - уместо паљења бензином или запаљивом смешом, сада је испод хаубе подметнута направа.

Осим аутомобила, у Врању су паљени и поједини објекти, међу којима и позориште старо 120 година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи