Читај ми!

Откривен осумњичени за убиство у Нишу

Нишка полиција идентификовала младића, осумњиченог да је пре два дана убио једног и ранио другог младића испред ћевабџинице у Нишу.

Идентификован је младић за кога се сумња да је у недељу увече у Нишу, у ћевабџиници преко пута медицинског факултета убио Марка Ц. и ранио Владимира С, саопштила је нишка полиција. Полиција је привела М.М. због помагања после извршеног кривичног дела.

У полицији саопштавају да је деветнаестогодишњи М.М. одвезао колима младића за кога се сумња да је у ћевабџини убио једну и ранио још једну особу. После неколико сати, он се сам предао полицији.

Током истраге је утврђено да је у објекту испаљено пет хитаца из ватреног оружје и да је томе предходила свађа.

Шеф криминалистичке полиције у Нишу Небојша Петковић рекао је да на основу снимка са сигурносне камере из објекта утврђено да је убијени у ћевабџиници насренуо на двојицу младића.

Према Петковићевим речима младићи се нису знали од раније и нису били у сукобу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи