Читај ми!

Ухапшени приликом обијања киоска

Полиција у Краљеву ухапсила две особе приликом обијања киоска. Одређен им је притвор до 30 дана.

Полиција у Краљеву ухапсила Александра Булатовића (1991) и Александра Вукадиновића (1994) из Краљева, због сумње да су извршили кривична дела тешке крађе, тешке крађе у покушају и ометање овлашћеног службеног лица у обављању послова безбедности или одржавања јавног реда и мира.

У Краљеву, у Доситејевој улици, у петак 12. октобра око 2,30 часова, полицијски службеници су затекли Булатовића и Вукадиновића приликом обијања киоска.

Након бекства осумњичених са места догађаја, полиција је блокирала терен и убрзо их пронашли и ухапсила.

Приликом хапшења и довођења у службене просторије, осумњичени су физички насртали на полицијске службенике, вређали их и омаловажавали.

Сумња се и да су у Краљеву у улици Војводе Путника, 24. септембра ове године у раним јутарњим сатима, уз употребу физичке снаге и металне шипке, обили киоск и отуђили домаће и стране цигарете у вредности од око 50 000 динара, које су продали, а новац потрошили за своје потребе.

Полицијски службеници су Булатовића и Вукадиновића привели истражном судији Основног суда у Краљеву који им је одредио притвор у трајању до 30 дана.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи