Читај ми!

Имигранти "залутали" у Србију

Откривено пет илегалних имиграната сакривених у пртљажнику у камиону бугарских регистрација који је био у транзиту кроз Србију. Они су ушли у камион у Хрватску, мислећи да иде ка Италији.

Илегални имигранти из Авганистана ухваћени код Ниша у камиону који је из Хрватске ишао ка Бугарској, а цариници и полиција сматрају да су у камион ушли грешком, мислећи да он иде ка Италији.

Акцијом царине и припадника Министарства унутрашњих послова они су откривени контролом камиона бугарских регистарских ознака који је био у транзиту кроз Србију, и били су сакривени у пртљажном делу међу робом, саопштила је Управа царина.

Возач камиона је пријавио саобраћајној полицији на наплатној рампи на уласку Ниш да чује неке звуке и да сумња да се у камиону, осим робе, налази још нешто.

Камион је након тога у пратњи доведен до Царинске испоставе Аеродрома Ниш, где су цариници у присуству колега из пограничне полиције приступили детаљној контроли.

Сумња возача је одмах потврђена, јер је утврђено да је царинска пломба оштећена, што је био јасан знак да је камион отваран.

Петорица илегалних имиграната су била сакривена у пртљажном делу камиона.

Имигранти су били у камиону који је ушао у Србију на граничном прелазу Батровци и ишао је у Буграску, што свакако није била жељена дестинација петорице Авганистанаца.

Претпоставља се да су они, највероватније грешком, на паркингу у Хрватској ушли у камион мислећи да он иде у Италију.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи