Читај ми!

Ухапшени пљачкаши поште

Полиција ухапсила двојицу разбојника у Београду, само неколико минута пошто су опљачкали банку. Пљачкаши били наоружани пушком и пиштољем.

Министартсво унутрашњих послова саопштило је да су акцијом београдске полиције, само неколико минута након извршеног разбојништва у пошти у улици Гундулићев венац, лишена слободе два извршиоца овог кривичног дела.

Они су у 13.40 часова, ушли у пошту и, уз претњу аутоматском пушком и пиштољем, од радника одузели око 650.000 динара, након чега су покушали да побегну украденим возилом.

Приликом хапшења, код њих су пронађени новац и оружје коришћено у пљачки.

Њима је одређено полицијско задржавање, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном истражном судији.

Осумњичени су, како је саопштио МУП, у последња четири месеца, на подручју Београда извршили више од 20 разбојништава, а мета напада били су објекти поште и већи маркети "Макси", "Пекабета", "Идеа" и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи