Читај ми!

Откривени емигранти на Прешеву

Цариници спречили два Авганистанца и три Иранца да илегално пређу државну границу на прелазу Прешево. Имигранти предати полицији.

Управа царина саопштила је да су цариници јутрос на граничном прелазу Прешево, спречили два авганистанска и три иранска држављанина да илегално пређу државну границу.

"Слепи путници" откривени су у сарадњи са погранином полицијом приликом детаљне контроле товарног дела камиона, у коме су се налазила бурад са компотом од брескви.

На детаљну контролу возила, цариници су се одлучили пошто је возач П.П. пријавио да је приметио да му је оштећено царинско обележје.

Пошто се ради о македонском царинском обележју претпоставља се да су "слепи путници" искористили моменат док је камион био паркиран на паркингу недалеко од прелаза Прешево и да су тада ушли у камион, наводи се у саопштењу.

Свих пет илегалних емиграната предато је пограничној полицији. У саопштењу се подсећа да је у протекла два месеца 111 особа покушало да илегално пређе границу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи