Читај ми!

Тешка несрећа код Инђије

Три особе погинуле и три тешко повређене у саобраћајној несрећи на магистралном путу Београд-Нови Сад код Инђије.

У тешкој саобраћајној несрећи која се јутрос догодила на магистралном путу Београд-Нови Сад, код Инђије, погинуле су три особе, а три су тешко повређене, речено је агенцији Бета у Бироу за комуникацију са медијима МУП-а.

Несрећа се догодила јутрос око 6.30 када су се сударила два возила, "пежо" сомборских регистарских ознака и "опел корса" београдских таблица.

У несрећи су повређена тројица припадника Војске Србије - поручник Срђан Костић из Прве бригаде Копнене војске и поручници Владимир Милић и Урош Миладиновић из Речне флотиле и они нису животно угрожени, саопштило је Министарство одбране Србије.

Они су збринути у Војномедицинском центру Нови Сад, где им је указана прва помоћ, а после тога превезени су на Војномедицинску академију ради даље дијагностике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи