Читај ми!

Ухапшени због гажења пешака

Смедеревска полиција ухапсила двојицу возача, под сумњом да су у ноћи између петка и суботе учествовали у саобраћајној несрећи у којој је погинуо Милијан Бебић, који је потом више пута прегажен.

Смедеревска полиција саопштила је да је ухапсила двојицу возача осумњичене да су учесници саобраћајне несреће у којој је погинуо пешак који је након тога прегажен.

У ноћи између петка и суботе, 50 минута после поноћи, у улици Црвене армије у Смедереву, догодила се саобраћајна незгода (гажење пешака) у којој је живот изгубио Милијан Бебић (60) из Смедерева, саопштила је полиција.

Непосредно пре незгоде, настрадали је био у кафе-кладионици "Барон СД". Након што је одбио да га власник локала одвезе до куће, изашао је и, највероватније због велике концентрације алкохола у крви (4,37 промила), пао на коловоз.

Како је навела полиција, возач аутомобила "фолксваген поло", Игор М. (29) из Смедерева, наишао је из правца Смедерева и прешао својим возилом преко тела, сада покојног Бебића, зауставио возило и сачекао полицију.

Њему је на лицу места измерено присуство алкохола у организму, у концентрацији од 0,7 промила.

Након интензивног оперативног рада, полиција је идентификовала још једног возача, који је аутомобилом марке "опел астра", такође, прегазио пешака, а затим напустио лице места. Утврђено је да се ради о Милану С. (23) из Смедерева.

Оба возача су лишена слободе и, уз кривичну пријаву за тешко дело против безбедности саобраћаја, а против Милана С. и за кривично дело непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, спроведена истражном судији Основног суда у Смедереву, наводи се у саопштењу полиције.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи