Читај ми!

Цеца: Нисам крива

Певачица Светлана Ражнатовић негирала кривицу на почетку суђења пред Првим основним судом. Ражнатовићева и њен зет Предраг Оцокољић терете се за насилничко понашање према директору ФК "Млади пролетер" Александру Оларевићу 2007. године.

Суђење фолк певачици Светлани-Цеци Ражнатовић и њеном зету Предрагу Оцокољићу почело је данас из трећег покушаја у Првом основном суду. Ражнатовићева и Оцокољић терете се за насилничко понашање према директору ФК "Млади пролетер" Александру Оларевићу 2007. године.

Ражнатовићева је негирала кривицу и рекла да остаје при исказу датом истражном судији и да "ни од једне речи не одступа". Ражнатовићева је додала да је нетачно и да су она и Оцокољић претили Оларевићу, већ да је, како је навела, Оларевић претио њој.

Претходно суђење је 24. новембра одложено на молбу Оцокољића коме је тек тог дана уручена оптужница, док је први термин за почетак суђења пропао у јулу, јер ни певачица ни њен зет нису били уредно позвани.

Ражнатовићева на суђење долази из кућног затвора, где служи казну од годину дана која јој истиче у фебруару.

Пошто је изнела одбрану, Ражнатовићева је замолила судију Данијелу Кош да изађе из суднице, јер јој је лоше, а судија је то одбила и рекла јој да чека паузу.

На молбу Ражнатовићкиног браниоца Горана Петронијевића судија Кош је дозволила да певачици стража дода чашу са водом која се затекла на судијском пулту и наставила с испитивањем Оцокољића, а затим и Оларевића.

Судија је дозволила паузу три сата пошто се Ражнатовићева пожалила. Певачица која је у судници била у бунди, седела је на оптуженичкој клупи с напором и тешко дисала.

Четири године после инцидента, Александар Оларевић каже да, у првом тренутку, није знао због чега су певачица и њен зет дошли код њега. Ражнатовићеву оптужује да је одмах почела да га вређа, а њеног зета за благи ударац у лице који му је више личио као да је одгурнут.

Олеревић каже да је проблем био око власништва клуба. "Ми смо је легално сменили. Добили смо решење Министарства спорта да више није председник клуба. Комплетну њену управу смо сменили и вероватно је то њу погодило", каже Оларевић.

"Клијент господина Петронијевића и мој клијент нису одговорни за дело које им се ставља на терет", рекао је Миша Петровски, адвокат Предрага Оцокољића.

Оптужним предлогом Првог основног јавног тужилаштва, фолк певачици и њеном зету Оцокољићу се на терет ставља да су 18. јуна 2007. године, испред управне зграде ФК "Млади пролетер", грубо вређали, а потом и нанели лаке телесне повреде Оларевићу, директору клуба.

Према наводима оптужног предлога, Светлана Ражнатовић и њен зет су тог дана дошли до управне зграде ФК "Млади пролетер" и позвали Оларевића да изађе, а када је он то урадио, фолк певачица је почела да га вређа ословљавајући га погрдним именима.

После вербалног напада Ражнатовићеве, Оцокољић је физички насрнуо на директора "Младог пролетера", ударивши га песницом у лице.

Оларевић је против Ражнатовићеве и Оцокољића поднео кривичну пријаву због напада, па је повукао, али је Тужилаштво, ипак, одлучило да гони фолк певачицу и њеног зета.

Ражнатовићева служи казну од годину дана кућног затвора на коју је осуђена због противправног присвајања дела новца од трансфера фудбалера ФК "Обилић" у иностране клубове док је била председник тог клуба 2000. године.

Преко електронске наруквице коју има на нози, припадници Управе за извршење кривичних санкција контролишу да ли Ражнатовићева поштује забрану напуштања куће.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи