Читај ми!

Србину украден и запаљен комби

Повратнику из Долца код Клине украдено возило, а касније пронађено запаљено у Србици. За сада нема осумњичених, саопштила косовска полиција.

Једном Србину, повратнику из села Долац код Клине у Метохији, непознате особе украле су комби возило, које је касније пронађено запаљено у Србици, на северу Косова, преноси Танјуг.

Регионални портпарол косовске полиције Бесим Хоти изјавио је да је возило које је запаљено пронађено у једном селу у општини Србица и да је полиција покренула истрагу.

Према речима полицијског портпарола, за сада нема осумњичених за ово кривично дело, а ноћашњи нестанак возила пријављен је полицији у Пећи.

Директор канцеларије за повратак у општини Клина Милорад Шарковић рекао је Танјугу да је возило украдено током ноћи из дворишта у селу Долац у коме живи 14 српских повратничких породица.

Шарковић је истакао да су учестале крађе велики проблем за неколико стотина Срба повратника у овој метохијској општини.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи