Читај ми!

Хапшење пљачкаша

Ухапшена двојица разбојника који су опљачкали продавницу сатова "Идентико" у Кнез Михаиловој улици у центру Београда. Украдено 76 сатова у вредности од 430.000 евра.

Београдска полиција ухапсила је Александра Н. (1976) и Момира И. (1977) који су осумњичени за недавну пљачку продавнице сатова "Идентико" у центру Београда.

Ухапшени се сумњиче да су украли 76 сатова у вредности од 430.000 евра. Њих ће саслушати истражни судија Основног суда у Београду који ће одлучити о одређивању притвора и покретању истраге.

Плачкаши су за свега три минута пре две недеље испразнили продавницу и однели 76 сатова.

Прво су колима ишчупали заштитну решетку, а после чекићима полупали врата и стаклене витрине из којих су однели најскупље експонате.

Разбојницима није сметало ни то што се продавница налази у једној од најпрометнијих улица - Кнез Михајловој. Сачекали су ноћ и кренули у пљачку.

"С обзиром по начину извршења овог кривичног дела први утисак се стекао да је врло тешко за доказивање. Како нам је познато, то је више својствено на Западу", рекао је Угљеша Стешевић из Полицијске управе за град Београд.

"Овакав начин извршења се први пут код нас појављује међутим за релативно кратко време пронашли смо извршиоце", истакао је Стешевић.

Ово је све подсетило на сличне пљачке у иностранству за које је одговорна међународна криминална група Пинк Пантер.

Међутим, убрзо се испоставило да није реч о њима. Истрага је усмерена на старе знанце полиције које са Пантерима повезује само начин пљачке.

Полиција је пронашла аутомобил који су разбојници користили, три бомбе и два пиштоља. У стану је откривена и такси табла коју су ставили на аутомобил да би лакше побегли са места злочина. Украдене сатове полиција још тражи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи