Читај ми!

Убиство у Панчеву

Слободан Николић убијен ноћас у панчевачком насељу Војловица, после свађе две групе младића. Полиција трага за починиоцима убиства.

Двадесетједногодишњи Слободан Николић убијен је ноћас око два сата у панчевачком насељу Војловица, после свађе две групе младића. Николић је избоден ножем у Улици Шандора Петефија, после чега је преминуо на лицу места.

Николић је са Небојшом Ђокићем био у кафићу "Чоби" где се вербално сукобио са Марком Пољаком и Жељком Ристићем из Старчева.

Власник кафића "Чоби" Коста Радић каже да у тренутку несреће није био у локалу, али да је на позив конобарице одмах дошао.

"Сазнао сам да су се младићи посвађали у кафићу и да су почели да ломе чаше и флаше. Сукоб су наставили напољу", истиче Радић.

Судија Неђо Мартиновић који је извршио увиђај каже да су после вербалног сукоба стотинак метара од кафића осумњичени Ристић или Пољак нанели смртоносне повреде Николићу, док је Небојша Ђокић, са ранама које нису опасне по живот, превезен у панчевачку болницу.

Мотив злочина за сада није познат. Полиција је на трагу починиоцима убиства који су у бекству.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи