Читај ми!

Масовна туча у Косовској Митровици

Више особа повређено у масовној тучи две групе младих у северном делу Косовске Митровице. Девет особа затражило помоћ у болници.

У масовној тучи две групе младих у северном делу Косовске Митровице повређено је више особа од којих је девет затражило помоћ у митровачкој болници, изјавио је регионални портпарол косовске полиције Бесим Хоти.

Хоти је Танјугу рекао да је у масовној тучи, која је избила синоћ око 23 сата у северном делу Косовске Митровице, повређено више особа и да су оштећена три путничка возила, међу којима и једно полицијско.

"Полиција која је убрзо стигла на лице места користила је бибер-спреј како би зауставила тучу, а у једном тренутку је полицајац пуцао у ваздух у знак упозорења. Процењено је да је у тучи која се пренела на неколико локација у граду учествовало најмање 60 особа", рекао је Хоти.

Полицијски портпарол додао је да је девет особа које су затражиле лекарску помоћ у митровачкој болници задобило лакше телесне повреде и да су на сопствени захтев отпуштене из болнице.

Хоти је додао да је све почело тако што је група младих прво демолирала два путничка возила у граду чији су власници Срби, да би потом поломили стакла на једном локалу за брзу храну, а потом и стакло на полицијском возилу.

Портпарол полиције рекао је да су у тучи учествовали млади из Косовске Митровице и Звечана и да ће истражне полицијске јединице из та два града наставити са истражним радњама због кривичног дела наношења лаких телесних повреда и уништавања покретне и непокретне имовине.

Мотиви синоћног масовног сукоба младих, према Хотијевим речима, за сада су непознати. Ово није први случај оваквих туча у Косовској Митровици, а неке раније млади су заказивали и преко друштвене мреже Фејсбук.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи