Читај ми!

Трагедија у Врању

Двојица радника погинула на градилишту фирме "Метеор" у Врању. Несрећа се догодила када се земља обрушила у канал у којем су радници постављали канализационе цеви.

Радници грађевинског предузећа „Метеор" Дејан Дончић и Ананије Глигоров погинули су на градилишту, у Врању, када се на њих обрушила земља. Несрећа се догодила јутрос око 09.30 часова, на градилишту стамбено-пословног комлекса код Аутобуске станице. Истрага ће утврдити узроке несреће.

Били су у каналу, на два метра дубине, спајали цеви, када је кренула земља, која је била растресита и влажна. Очевици кажу да их је затпало пет кубика земље.

Радник Саша Копчић каже да је ускочио у ров и довикнуо колегама да окрену машину како би покушали да их спасу, али су они већ били затрпани.

Нашли су их у усправном положају, Глигорова са алатом у руци. Истрага Суда, тужилаштва, полиције и Републичког инспектора рада утврдиће околности. 

Портпарол Основног суда Србољуб Милосављевић рекао је да се несрећа догодила због обрушавања земље у каналу где су постављали канализационе цеви.

"Друго не могу да вам кажем док се не обави обдукција. Нико није приведен", навео је портпарол Суда.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи