Читај ми!

Откривени имигранати на прелазу Батровци

Шест имиграната из Авганистана откривено на прелазу Батровци. Шесторица мушкараца била су сакривена у приколици шлепера који је превозио бело вино из Македоније у Хрватску.

Цариници су на излазној страни граничног прелаза Батровци у камиону македонских регистарских ознака открили шест илегалних имиграната, саопштено је из Управе царина.

Шесторица Авганистанаца била су сакривена у приколици шлепера који је превозио бело вино из Македоније у Хрватску, наводи се у саопштењу.

Истрага ће показати да ли су тачни наводи возача у којима је тврдио да су се имигранти нашли у камиону тако што им је неко на неком паркингу успут помогао да најпре скину царинску пломбу, уђу у камион, а затим исту залепе суперлепком.

Лица су предата у даљу надлежност полицији, наводи се у саопштењу.

У саопштењу се подсећа да су цариници и пре два дана у Грделичкој клисури открили 15 илегалних имиграната, а да је за последња два месеца откривено 106 особа које су илегално покушале да пређу границу Србије на путу ка развијеним земљама Европе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи