Читај ми!

Шверцовали људе међу воћем

Спречен покушај кријумчарења 15 особа, скривених у мађарској хладњачи на делу аутопута Врање - Владичин Хан, саопштила Управа царина. Илегални имигранти, углавном Авганистанци, откривени су међу воћем.

Цариници су током контроле, на делу аутопута Врање - Владичин Хан спречили покушај кријумчарења 15 особа, скривених у мађарској хладњачи, саопштила је Управа царина.

Илегални имигранти, углавном Авганистанци, откривени су међу воћем, које је из Грчке превозила хладњача мађарских регистарских ознака.

Људи су били сакривени у средишњем делу хладњаче, у посебно направљеним бункерима од празних дрвених палета, преко којих су биле наслагане кутије са поморанџама и јагодама.

У једном бункеру је било седам, а у другом осам људи, који су све време били изложени температури од плус 4 степена, на којој се иначе превози воће.

У саопштењу се подсећа да су цариници пре два дана на граничном прелазу Прешево у дуплом крову грчког комбија открили осам илегалних имиграната.

У последња два месеца, захваљујући коришћењу најновијих мобилних скенера, али и изузетном залагању цариника, откривено је 100 особа које су илегално покушале да пређу границу Србије на путу ка развијеним земљама Европе.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи