Читај ми!

Илегални мигранти у комбију

Више илегалних миграната откривено на прелазу Прешево. Мигранти се налазили у дуплом крову путничког комбија грчких регистарских ознака. На нишкој аутобуској станици откривено 14 илегалних миграната.

Цариници су на граничном прелазу Прешево, приликом контролескенером, у дуплом крову путничког комбија грчких регистарских ознака открили више илегалних имиграната. На основу снимка види се да их је седам, а можда и више, што ће се поуздано знати тек пошто буду извађени.

Луксузним комбијем је путовало четворо грчких држављана, три мушкарца и једна жена, који нису пријавили ништа за царињење, нити су показивали било какве знаке нервозе, приликом претходног царинског прегледа.

Цариници су у четвртак на Терминалу Прешево у камиону македонских регистарских ознака открили илегалног имигранта, саопштава Управа царина.

Последња два месеца, захваљујући коришћењу најновијих мобилних скенера, али и изузетном залагању царинских службеника, откривене си 84 особе које су илегално покушале да пређу границу Србије на путу ка развијеним земљама Европе.

Припадници Одељења граничне полиције у Нишу јутрос су, на главној аутобуској станици, открили 14 страних држављана без путних исправа, осам из Авганистана и шест из Пакистана, саопштено је из Министарства унутрашњих послова.

Од тог броја пет особа је пунолетно и судија за прекршаје им је изрекао казну од 12 дана затвора.

Малолетна лица су смештена у прихватилиште и изречена им је мера укора, а свим лицима је отказан боравак у трајању од годину дана, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи