Читај ми!

Ражнатовићева уплатила другу рату

Певачица Светлана Ражнатовић, која је осуђена на годину дана кућног затвора, уплатила је Вишем суду пола милиона евра, што је друга рата укупне новчане казне од 1,5 милиона евра.

Фолк певачица Светлана-Цеца Ражнатовић уплатила је Вишем суду у Београду пола милиона евра, што је друга рата укупне новчане казне од 1,5 милиона евра, речено је Танјугу у Вишем суду у Беогораду.

Ражнатовићева је осуђена на годину дана кућног затвора која истиче 22. фебруара, а суду је остала дужна још пола милиона евра које треба да уплати у наредних годину дана.

Ражнатовићева је осуђена за противправно присвајање више милиона евра од трансфера 11 фудбалера Фудбалског клуба "Обилић" и недозвољено држање оружја.

Ражнатовићевој казна истиче 22. фебруара, док је њена сестра Лидија Оцокољић, која је била осуђена за помагање својој сестри у отм малверзацијама, средином новембра одслужила казну од шест месеци кућног затвора.

Ражнатовићева и Оцокољићева признале су кривицу и закључиле споразум са тужилаштвом на основу ког су осуђене на кућни затвор и милион и по евра новчане казне.

Као гаранција да ће уплатити трећу рату, Виши суд је ставио хипотеку на кућу Светлане Ражнатовић у Улици Љутице Богдана у Београду.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи