Читај ми!

Фалсификатор из Скупштине

Косовска полиција ухапсила Бедрија Никаја и још три особе, код којих је пронађен фалсификовани новац у вредности од 80.000 долара. Никај држи бифе у косовској скупштини.

Косовска полиција ухапсила је Бедрија Никаја и још три особе у Глоговцу, код којих је у петак пронашла 80.000 фалсификованих долара, пише приштински лист Експрес.

Никај тренутно држи бифе у косовској скупштини, а на последњим изборима је био кандидат за посланика из редова Демократског савеза Дарданије Неџада Дација.

Лист Експрес наводи да је информацију добио из поузданих извора блиских истрази. Случај Бедрија Никаја оцењен је као веома специфичан, пошто он држи бифе у згради косовске скупштине, па се у његовом локалу окупљају посланици косовског парламента.

Он је, са још три особе од којих две носе исто презиме – Никај, ухапшен прошлог петка увече у добро припремљеној полицијској акцији која је изведена у једном локалу у Глоговцу.

"Његово хапшење и заплена долара дошли су као резултат истраге косовске полиције у вези са неколико других случајева, за које постоји сумња да је ова особа умешана", рекао је извор листа Експрес.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи