Читај ми!

Ухапшен Арканов убица

Одбегли убица Жељка Ражнатовића Аркана, Добросав Гаврић, ухапшен је у Јужној Африци и следећег месеца ће бити изведен пред тамошњи суд због трговине дрогом.

Добросав Гаврић, осуђен за убиство Жељка Ражнатовића Аркана, ухапшен је у Јужноафричкој Републици и појавиће се на суду следећег месеца због оптужби за поседовање наркотика, пише локални дневни лист "Њу ејџ".

Лист наводи да је Гаврићев идентитет откривен после убиства једног припадника организованог криминала у Кејптауну у марту ове године.

Полиција је након пуцњаве у којој је Гаврић повређен зауставила његов аутомобил.

Да у његовом џепу тада није пронађен кокаин, његов идентитет не би био откривен, пише "Њу ејџ", додајући да је Гаврић оптужен за поседовање наркотика, преноси Ројтерс.

Гаврићеви отисци су послати Интерполу на проверу, а лист наводи да се сада очекује захтев Србије за његово изручење.

Гаврић је осуђен 2006. године на 35 година затвора због убиства Аркана 15. јануара 2000. године, а његови саучесници Милан Ђуричић и Драган Николић Гаги осуђени су на по 30 година.

Поред Аркана, у "Интерконтиненталу" убијени су и његови пријатељи Миленко Мандић Манда и Драган Гарић Гаро, бивши радник савезног МУП-а.

Гаврић и Ђуричић нису се појавили на изрицању пресуде у Окружном суду у Београду, јер су побегли из Србије, а за њима је расписана међународна потерница.

На суђењу су порекли кривицу, тврдећи да су се случајно затекли на месту злочина.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи