Читај ми!

Хапшење због разбојништава

Андон К. из Београда ухапшен је због сумње да је извршио више кривичних дела разбојништва. Материјална штета настала разбојништвима у експозитурама "Алфа" и "КБЦ" банке око два милиона динара.

Београдска полиција лишила је слободе Андона К. (1988) из Београда, због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела разбојништва. 

Сумња се да је Андон К. извршио разбојништва у експозитури „Алфа" банке у насељу Алтина у Земуну и то 16. септембра, 18. октобра и 4. новембра ове године, када је одузео око 655.000 динара, док је 18. новембра 2011. године, из експозитуре „КБЦ " банке у Земуну одузео око 1.300.000 динара.

Кривична дела је вршио тако што је на лице места долазио скутером, а потом маскиран "фантомком" и уз претњу пластичним пиштољем улазио у експозитуре наведених банака и од службеника одузимао новац.

Приликом претреса стана пронађен је мањи део новца и реплика пиштоља. Укупна материјална штета настала извршењем ових кривичних дела износи око два милиона динара.

Андон К. ће уз кривичну пријаву бити приведен дежурном истражном судији Основног суда у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи