Читај ми!

Хапшење у Бањи Ковиљачи

Полиција ухапсила Драгана Б. из Бање Ковиљаче осумњиченог за кријумчарење људи. Приликом претреса стана и других просторија осумњиченог, полиција затекла више држављана Авганистана, без одговарајућих докумената.

Припадници криминалистичке полиције ухапсили су Драгана Б. (56) из Бање Ковиљаче због основане сумње да је извршио кривично дело недозвољени прелаз државне границе и кријумчарење људи, саопштено је из Полицијске управе Лозница.

Приликом претреса стана и других просторија осумњиченог, полиција је затекла више држављана Авганистана, без одговарајућих докумената.

Драгану Б. је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведен на саслушање истражном судији Основног суда у Лозници.

Из полиције су најавили да ће кривичне пријаве поднети и против Раденке Г. (42) и Драгана М. (19) из Бање Ковиљаче, такође због основане сумње да су извршили кривично дело недозвољеног прелаза државне границе и кријумчарења људи.

Приликом контроле објеката, чији су власници Раденка Г. и Драган М, затечени су страни држављани из Авганистана и Ирана, чији боравак, како је наведено, није пријављен надлежним органима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи