Читај ми!

Покушао да се спали због ограде

Док су судски извршитељи покушавали да му уклоне ограду Радиша Ј. из Радинца код Смедерева покушао да се спали. Са опекотинама трећег степена пребачен у Београд.

Радиша Ј. из села Радинца код Смедерева задобио је данас опекотине трећег степена при покушају самоспаљивања због извршења судске пресуде којом му је наложено да уклони ограду.

Из извора блиског полицији сазнаје се да је Радиша преградио службени пролаз који се граничи с његовим двориштем и тако ускратио пролаз суседима.

Због тога је неколико година вођен спор у смедеревском Основном суду, око права пролаза и Радиши је судском одлуком наложено да склони ограду, што је он одбио.

Јутрос око 10 сати судски извршитељи дошли су да уклоне ограду. Док су разговарали са заинтересованим странама, Радиша се полио бензином и пред извршитељима и сином се запалио.

Том приликом задобио је опекотине трећег степена и пребачен је на лечење у Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи