Читај ми!

McCann Erickson PR мења име

"Represent Communications" је ново име агенције за односе са јавношћу "McCann Erickson PR". Промена имена агенције подразумева део развојне стратегије као и реализације нових стандарда на пољу комуникација, рекао генерални директор компаније Борислав Миљановић.

Агенција за односе са јавношћу "McCann Erickson PR" саопштила је да ће од данас пословати под именом "Репрезент комјуникејшнс" (Represent Communications).

Промена имена је део развојне стратегије која ће у наредној деценији развити нове услуге, области пословања, значајније присуство на комуникационом тржишту региона, као и још квалитетније комуникацијске услуге.

"Одлучили смо да уведемо низ промена које ће нам омогућити да останемо лидери и са великим ентузијазмом уђемо у нове пословне подухвате", рекао је генерални директор компаније Борислав Миљановић.

Миљановић је рекао да ће експертска знања и контакти који произлазе из сарадње са групацијом "Вебер Шендвик", омогућити агенцијском тиму да планиране промене ефикасно реализују на свим регионалним тржиштима и поставе стандарде за нова поља комуникације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи