Нови летови "Виз Ера" из Београда

Представници водеће нискотарифне авиокомпаније у централној и источној Европи "Виз Ер", најавили почетак рада свог оперативног центра у Београду и увођење пет нових летова из Београда ка европским дестинацијама.

Мађарска нискобуџетна компанија "Виз Ер" промовисала је још пет нових летова из Београда. Од како је прошлог лета почео да лети из Србије, Визер је превезао око 130 хиљада путника, уз просечну цену повратне карте од 70 евра.

Од 1. априла, комапанија ће, по приступачним ценама, нудити летове за Брисел, Стокхолм, Меминген, Гетеборг и Ајндховен. "Виз Ер" планира да отвори и базу у Београду, где ће бити стациониран један авион, а посаду чине наши људи.

"Имамо 39 запослених у Србији: 14 пилота и 25 радника кабинског особља. Циљ нам је да запослимо још 300 људи, од којих ће петина бити пилоти, а остало стјуарти и стјуардесе. Административних радника неће бити, јер се наше карте купују преко Интернета", каже Јожеф Варади из "Виз Ера", каже Јожеф Варади из мађарске авиокомпаније.

То је велика шанса и за Аеродром "Никола Тесла", који ће први пут бити матична лука једној страној компанији.

"Оно што започиње 'Виз Ер' представља нову димензију. Предвиђамо да ће у априлу мађарски нискотарифни авиопревозник бити наљ другом месту по броју превезених путника",  каже Велимир Радосављевић, генерални директор Аеродрома "Никола Тесла".

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи