Пала цена акција Аеродрома

Цена акција аеродрома "Никола Тесла" пала је на Београдској берзи на 600 динара, односно за 32 динара у односу на почетну цену једне акције.

Сат и по после данашњег отварања трговања на Београдској берзи, цена акција аеродрома "Никола Тесла" пала је на 600 динара, односно за 32 динара у односу на почетну цену једне акције која је била 632 динара.

До 11 часова цена је умањена за 5,06 процената, а на берзи је истрговано свега 2.485 акција тог предузећа.

Цена акција аеродрома јуче је, на затварању првог трговачког дана, умањена за девет динара и закључена на 632 динара по једној хартији, што је уједно била и индикативна цена за данашње трговање на берзи.

Трговање се обавља радним данима од 9.30 до 13 часова, а званични трговачки подаци објављују се у дневном извештају берзе око 15 часова.

У току данашњег трговања зона флуктуације биће у распону од 581 до 695 динара.

О тренутном кретању цене акција и пре краја трговања, на располагању су и информациони сервиси Београдске берзе који омогућавају праћење трговања у реалном времену, односно, у тренутку када се промена догоди.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи