Дизел "пунто" почетком јула

Производња дизел модела "пунта" у крагујевачкој фабрици "Фијат аутомобили Србија" почиње од јула, најавио директор компаније Ђовани де Филипис. Нећемо правити никакве стратешке измене у плановима, већ је само реч о одређеним променама рокова, тврди Де Филипис.

Директор "Фијат аутомобила Србија" Ђовани де Филипис најавио је да ће производња дизел модела "пунта" почети почетком јула, а испорука током истог месеца.

"Почињемо припреме да бисмо били спремни да почнемо производњу почетком јула, а испорука ће почети током јула", рекао је Де Филипис у изјави новинарима, у оквиру скупа о италијанским инвестицијама у Србију, одржаном на Београдској банкарској академији.

Челник "Фијат аутомобила Србија" је истакао да је економска криза натерала све компаније да размотре своје планове, посебно кад је реч о времену, истичући да "Фијат" у Србији неће правити никакве стратешке измене у плановима, већ је само реч о одређеним изменама у роковима.

Филипис је нагласио да је "Фијат" задовољан пословном климом коју је затекао у Србији и додао да предстоји и унапређење образовања и вештина запослених на свим нивоима.

Према Филиписовим речима, постоје велике могућности за унапређење радних способности свих запослених, од руководилаца, средњег нивоа пословодства до радника.

У Министарству економије и регионалног развоја кажу да је за два месеца производње "пунта" у Крагујевцу, "Фијат" имао два милиона евра чисте добити, и да ће до септембра производња бити повећана на 200 аутомобила дневно.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи