"Фијат" не мења план

Директор "Фијат аутомобила Србија" Ђовани де Филипис тврди да се план "Фијата", који се односи на Србију, уопште није променио. Продукција у Крагујевцу је достигла 100 возила дневно, а повећаваће се у складу са захтевима купаца.

Намере "Фијата" у Србији су веома озбиљне, рекао је директор "Фијат аутомобила Србија" Ђовани де Филипис.

"Ако се обавежемо на одређене активности, онда ћемо то и испунити. Верујте да немамо никакву намеру да уништимо наш кредибилитет", рекао је Де Филипис у интервјуу "Политици".

Де Филипс тврди да се план "Фијата", који се односи на Србију, уопште није променио, а нису промењени разлози због којих је "Фијату" интересантно улагање у Србију.

"Још ћемо сачекати да видимо шта ће се даље деавати на светском тржишту", додао је директор.

Продукција у Крагујевцу је достигла 100 возила дневно, а повећаваће се у складу са захтевима купаца, каже Де Филипис и додаје да је интересовање потрошача огромно.

"И раније смо очекивали да ћемо имати 15.000 наруџбина и после само два месеца број поруџбина је достигао ту бројку.

На питање да ли ће бити испуњене обавезе из уговора да се до 2012. године запосли 2.400 људи, одговорио је потврдно.

Упитан колико је "Фијат" од доласка уложио у заједничко предузеће, не рачунајући два милиона евра за социјални програм, Де Филипс је одговорио да су највећа инвестиција људи које су одредили да обучавају раднике.

"Тим од педесет људи овде месецима помаже у производњи и време које смо ту провели и знање које смо оставили највећа су инвестиција", сматра Де Филипс.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи