Завршетак аутопута Хоргош-Нови Сад 2010.

Радови на изградњи аутопута од Хоргоша до Новог Сада, обилазница око Новог Сада и проширење моста Бешка требало би да буду завршени идуће године, најавио министар инфраструктуре Милутин Мркоњић.

Министар за инфраструктуру Милутин Мркоњић је, током обиласка радова на Коридору 10, изјавио да би идуће године требало да буду завршени радови на изградњи аутопута од Хоргоша до Новог Сада, обилазница око Новог Сада, као и проширење моста Бешка.

Мркоњић је обишао градилиште на мосту Бешка и обилазници око Новог Сада, као и на двема деоницама дугачким по десет километара, на којима је у току постављање другог слоја асфалта, након чега ће бити постављена путна сигнализација и заштитна мрежа.

Према речима представника извођача радова, компанија "Нимбес" и "Путеви Ужице", изградња две деонице на делу аутопута од Новог Сада до Хоргоша биће завршена у предвиђеном року, до 29. новембра.

Мркоњић је том приликом оценио да је квалитет радова добар, и позвао извођаче да учествују на расписаном тендеру за градњу нове деонице северно од Новог Сада дугачке 11 километара.

У посети градилиштима на Коридору 10 са Мркоњићем је био и генерални директор Јавног предузећа "Путеви Србије" Зоран Дробњак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи