Читај ми!

Наградна игра сузбија сиву економију

Буџет наградне игре "Фискалним рачуном до аутомобила", којом се сузбија сива економија, нарастао на 92 милиона динара. Пореска управа Србије захваљује РТС-у, који је допринео организацији игре.

Пореска управа Србије саопштила је да је на основу пристиглих коверата са фискалним рачунима, буџет наградне игре "Фискалним рачуном до аутомобила" 92 милиона динара, док је укупан трошак реализације наградне игре око два милиона динара.

Пореска управа Србије је јавно захвалила Радио-телевизији Србије и њеном генералном директору Александру Тијанићу "на потпуном разумевању и спремности да се помогне, у суштини, јавном интересу у сузбијању сиве економије тако што је урађена жива емисија у којој су подељене награде", каже се у саопштењу.

"И у другом циклусу желимо да замолимо РТС да нам помогне и уради још једну емисију, али ћемо учинити све да овог пута спонзори наградне игре покрију укупне трошкове, јер је у првом циклусу РТС то урадио потпуно бесплатно", наводи се у саопштењу.

У саопштењу се прецизира да су главна и све робне награде учесницима првог циклуса уручене и да је почео други циклус наградне игре.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи