Читај ми!

Постоји само један план за "Србијагас"

План за реструктурирање "Србијагаса" биће ускоро усвојен, каже министарка енергетике Србије Зорана Михајловић. Постоји само један план Влада и верујем да је план реструктурирања "Србијагаса" добар, пре свега за Србију и за грађане, истиче Михајловићева.

Министарка енергетике Србије Зорана Михајловић изјавила је да верује да ће план реструктурирања "Србијагаса" бити усвојен ускоро.

Михајловићева није желела да коментарише наводе појединих медија да је за Москву неприхватљиво то што се према плану Министарства о реорганизацији "Србијагаса" драстично мења то јавно предузеће, које је за руску страну гарант изградње гасовода Јужни ток.

"Видела сам неке текстове, али не бих да коментаришем неименоване изворе", рекла је Михајловићева новинарима у Влади Србије.

На питање да ли ће Влада разматрати план реструктурирања који је предложило Министарство или онај који је најавио генерални директор "Србијагаса" Душан Бајатовић, Михајловићева је рекла да увек постоји само један једини план.

"То је план Владе. Врујем да је план реструктурирања Србијагаса добар, пре свега је добар за Србију и добар је за грађане", истакла је српска министарка енергетике.

Према плану Министарства енегетике "Србијагас" би до краја ове године био подељен у два предузећа - за снабдевање и транспорт гаса, док пословодство тог јавног предузећа предлаже организацију тог предузећа у холдинг структуру.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи