Читај ми!

Бугарин поднео оставку, Сертић нови председник

Милош Бугарин поднео неопозиву оставку на место председника Привредне коморе Србије. Имао сам одређене резултате, али нисам задовољан учинком, истакао Бугарин. Нови председник Жељко Сертић.

Председник Привредне коморе Србије Милош Бугарин поднео је Управном одбору ПКС неопозиву оставку на ту функцију уз образложење да то чини из личних разлога. Скупштина ПКС изабрала је Жељка Сертића за новог председника.

"Са својим тимом имао сам одређене резултате али нисам задовољан учинком. Осећам одговорност због онога што сам планирао да урадим, а нисам успео", рекао је Бугарин на седници Управног одбора ПКС-а.

Бугарин је јуна 2011. године по други пут изабран за председника ПКС-а, у мандату од четири године. Био је једини кандидат за ту функцију.

Тада је рекао да ће му приоритет бити наставак реформе коморског система, модернизација ПКС-а и примена европских и светских стандарда, као и повећање конкурентности српске привреде и боље позиционирање извоза како би се смањио спољнотрговински дефицит.

Жељко Сертић је стручњак за мала и средња предузећа, члан Српске напредне странке и шеф Канцеларије за привредне активности те партије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи