Читај ми!

Почиње Сајам аутомобила

Међународни салон аутомобила почиње у петак у Београду, а током десет дана Сајма више од 300 излагача представиће преко сто нових модела.

У петак ће на Београдском сајму почети 53. Међународни салон аутомобила, а посетиоци ће до краја марта моћи на штандовима више од 300 излагача да погледају преко сто нових модела.

Иако због економске кризе у свету опада продаја аутомобила, најскупљи аутомобил продат је пре почетка Сајма.

СЛС мерцедес АМГ вредан 345.000 евра наставио је тако традицију продаје најскупљих аутомобила и пре званичног отварања.

Из "Мерцедеса" кажу да је име купца пословна тајна али и да такви купци имају посебне услове куповине.

За оне који имају "само" 300.000 евра ту је "Мекларен" који је урађен у свега 900 примерака као модели осталих брендова познатих као носиоци луксуза и престижа. Већина тих возила, такође, је продата и купци само чекају да се Сајам заврши.

Звезда сајма је и Фијат 500Л који се производи у Србији. Из фабрике у Крагујевцу, ове године очекују рекордну производњу од преко 100.000 возила која ће већином бити извезена за Америку.

На Међународном Сајму аутомобила од 22. до 31. марта у Београду, компанија "Фијат аутомобили Србија" премијерно ће представити верзију модела "фијат 500Л 1.3 МТД поп стар", у би-колор варијанти, саопштила је та компанија.

Од осталих модела , новитети ће бити приказани у виду специјалних серија модела "фијат 500 колор терапи" и нових мотора за модел "ланча делта 1.9 МЈТД" са 190 коњских снага.

Такође посетиоци ће имати прилике да виде и моделе "алфа ромео ђулијета 1.6" од 105 коњских снага са новим "велоче" пакетом опреме, као и још 15-так модела из гаме путничких и комерцијалних возила марке "фијат".

"Фијат" је обезбедио промотивне цене основних верзија за све моделе, а припремљени су и атрактивни финансијски пакети који ће бити представљени купцима на самом сајму, наводе из те компаније.

Чак 50 аутомобила који су први пут представљени на салону у Женеви стигло је и у Београд. Највећа битка за купце и ове године води се у сегменту класе Ц.

Сајам траје 10 дана, цена улазнице је 300 динара, групне посете су јефтиније, а сат паркинга је 100 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи