Читај ми!

Нова авиокомпанија без дугова

Почетком нове године почеће формирање нове српске авиокомпаније, која ће настати на основи "Јат ервејза", рекао Милутин Мркоњић. Министар за инфраструктуру истакао да ће нова компаније бити ослобођена дугова.

Министар за инфраструктуру и енергетику Милутин Мркоњић најавио је да ће од Нове године почети формирање нове српске авиокомпаније на основама "Јат ервејза", која ће бити ослобођена дугова.

"То ће бити реструктурирање или формирање нове авиокомпаније", рекао је Мркоњић.

"Нова компанија у сваком случају мора да почне од нуле... и менаџмент Јата већ има предлог како би то изгледало, који би се људи задржали, а који би добили социјални програм, колико авиона и друго", истакао је Мркоњић.

Вршилац дужности генералног директора "Јат ервејза" Владимир Огњеновић навео је да је у припреми програм за ревитализацију те авиокомпаније, који ће бити завршен до половине јануара.

Програм ће, према његовим речима, обухватити планове за обнову флоте националног авиопревозника.

Огњеновић је рекао да ће у том правцу бити обновљени преговори са "Ербасом" и настављена сарадња са италијанско-француском компанијом за производњу авиона АТР.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи