"Буђење" на Радио Београду

Слушаоци Првог програма Радио Београда моћи ће од понедељка од 6 до 9 часова да прате емисију "Буђење" коју уређују и воде Горица Нешовић и Драган Илић. Сваког јутра познати водитељски пар укључиваће се у Јутарњи програм РТС-а.

Од понедељка, будићете се лакше и лепше! И то сваког радног дана, од 6 до 9 часова, уз Први програм Радио Београда. Креће емисија "Буђење", коју уређују и воде Горица Нешовић и Драган Илић.

У разговору у Дневнику, водитељски пар признаје да веом узбуђен, али и да једва чека почетак емитовања емисије.

"Буђење" ће се емитовати на фрекфенцијама 88,3 и 95,3 мегахерца, а водитељски пар ће се укључивати и у Јутарњи програм РТС-а.

Према Драгановим речима, сјајно су се уклопили у друштво својих будућих колега у Радио Београду, добили су своју канцеларију и сви их ословљавају са "бата и сека".

"Студио из кога ће се емитовати емисија је потпуно нови и у њему се први пут ради", истакла је Горица.

У свом препознатиљивом маниру, вест да је међу 200 парова који су се данас венчали, 17 њих који чекају принове, они су најавили: "Од 200 парова, 17 трудних, Жика их је венчао и ови са Студија Б, тест трудноће сутра поново да се уради, да видимо да ли се проценат променио".

Тиме су дали мали наговештај онога што нас очекује на Првом програму Радио Београд.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи