Јесен прође Драгојло се (не)ожени

Последња епизода серије "Село гори а баба се чешља" приказана је вечерас на Првом програму РТС-а. Половином новембра гледаоци ће моћи да уживају у новим епизодама из четвртог циклуса.

"Дуваниште", 17. епизода телевизијске серије "Село гори а баба се чешља"  емитована вечерас на Првом програму РТС-а, последња је премијерно приказана епизода четвртог серијала.

Емитовање серије "Село гори а баба се чешља" биће прекинуто током летње сезоне, а средином септембра отпочеће репризирање свих 67 епизода из претходна три циклуса саге о српском селу.

Серија ће бити емитована свакодневно, укључујући и дане викенда.

По завршетку репризирања, половином новембра, у сталном термину суботом од 20.05, наставиће се премијерно емитовање осталих епизода из четвртог циклуса.

Гледаоци ће тада имати прилике да виде још 21 епизоду, чије ће приказивање трајати до маја 2011. године.

У вечерашњој епизоди Драгојло ће саопштити Радашину да хоће да се жени.

Пошто су се Ивана и беба доселиле, у Радашиновој кући ситуација је постала затегнута. Ивана је незадовољна.

Јован одлази у сеоску школу да уручи донацију. Јакоје, уз помоћ Ђоде, покушава да убеди Јована да инвестира у Џамин посао.

Радослав одлази да се састане са власником плаца који намерава да купи, а који је некада био дуваниште.

Осим серије "Село гори а баба се чешља", гледаоци РТС-а моћи ће од јесени да уживају и у новим епизодама серије "Бела Лађа".  

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи